Uw herroepingsrecht

Extract van de algemene voorwaarden van de verkoop.

De Klant heeft het recht om And'bags mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgave van redenen, binnen 14 werkdagen vanaf de dag na de dag van levering van de Orde punt.

Daartoe moet de klant de terugkeer formulier op de site te voltooien en vervolgens stuurt And'Bags via e-mail. De bestelde artikelen kunnen worden geretourneerd in dit geval als ze zijn in perfecte staat, in de originele verpakking en compleet met de terugkeer formulier naar het adres van And'Bags Service Retouren AND'BAGS, Rue Brun 4, 5300 Andenne.

Klant is verantwoordelijk voor het bewijs van de omleiding te bewaren per post of enige andere media naar zijn keuze.

Binnen 8 dagen na de aanvaarding van het item besteld, zullen And'Bags betaling terug te betalen, behalve verzendkosten. De terugbetaling wordt gemaakt door overschrijving op de bankrekening van de klant via Paypal Company waarnaar wordt verwezen in paragraaf 11 van deze voorwaarden.
 
De verzendkosten van de terugkeer zijn de Klant.

De klant heeft niet het recht om de aankoop voor audio, video of computer software die zou ontsloten annuleren.

Orders geretourneerd door de klant die onvolledig zijn, gebruikt, beschadigd, beschadigd of bevuild door het feit dat de opdrachtgever niet zal worden herhaald. Evenzo, als boeken presenteren de sporen zijn gelezen, geheel of gedeeltelijk, de terugkeer zal worden geweigerd.

Tot slot, in het geval van excessieve rendementen, de And'Bags behoudt zich het recht voor een bestelling later te weigeren.